Mini KB

Compact design met hoge prestaties

Kinetico Mini KB

De Kinetico Mini KB external is een krachtige duplex waterontharder met een compact formaat. Deze waterontharder is voorzien van twee tanks en is speciaal ontworpen voor plaatsing op de meest lastige plekken in huis, zoals kruipruimtes, meterput of meterkast.

Compact design

De Kinetico Mini KB external staat bekend om zijn compacte design en hoge prestaties. De waterontharder is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes en kan worden geplaatst in de meterkast, meterput en kruipruimtes. De Mini KB external is intern in grote lijnen hetzelfde als de 2020C HF, maar dan met een extern zoutvat. Het voordeel hiervan is dat er hierdoor meer plaatsingsmogelijkheden ontstaan voor kleine ruimtes en er kan een groter voorraad zout worden opgeslagen.

Extern zoutvat

De Kinetico Mini KB external komt met een extern zoutvat. Het externe zoutvat kan op maximaal 5 meter afstand van de waterontharder worden geplaatst. De waterontharder en het externe zoutvat worden met elkaar verbonden door een speciale slang. Dit is de 3/8“ slang. Het pekelwater wordt door deze slang gezogen om de verzamelde kalk los te weken uit de harskolom en deze af te voeren naar het riool.

3 tot 5-persoonshuishouden

De Kinetico Mini KB external is een compacte, zeer krachtige waterontharder die geschikt is voor middelgrote huishoudens van 3 tot 5 personen. De Mini KB external is uniek in flexibiliteit en zorgt 24/7 voor zijdezacht water dankzij zijn twee tanks. Mede door zijn compacte formaat, de hoge prestaties en twee tanks is de Mini KB een uitstekende keuze voor vele middelgrote huishoudens met 1 tot 2 badkamers in huis. De waterontharder kan op verschillende plaatsen in huis worden geplaatst en voorziet gemakkelijk het hele huis van zacht water gedurende de hele dag.

Duplex waterontharder

De Kinetico Mini KB external is een duplex waterontharder, wat inhoudt dat deze waterontharder beschikt over twee onthardingscilinders (tanks). Dit heeft als groot voordeel dat je elk uur van de dag kunt profiteren van zacht en kalkvrij water. De twee onthardingscilinders wisselen elkaar namelijk af. Zodra de ene cilinder gaat regenereren, neemt de andere cilinder het werk over en zorgt deze ervoor dat je zacht water hebt in je hele huis. Dankzij de geavanceerde instellingen van de Mini KB external, bepaalt de waterontharder zelf wanneer hij moet regenereren en wisselen de twee tanks elkaar vanzelf af. Hier hoef jij niets voor te doen en heb jij er geen omkijken meer naar.

Geen stroom nodig

De Kinetico Mini KB external is uniek in zijn soort. De waterontharder heeft niet alleen een compact design en hoge efficiëntie, maar werkt ook nog eens zonder stroom. De waterontharder werkt op kinetische energie van bewegend water. Dit houdt in dat het bewegende water in de waterontharder de waterontharder in werking houdt. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er geen stopcontact in de buurt aanwezig hoeft te zijn om de waterontharder aan te sluiten. Dit maakt de Mini KB een uiterst flexibele waterontharder, omdat deze op meerdere ruimtes in huis geplaatst kan worden.
Mini kb waterontharder

Benieuwd of deze waterontharder bij jou past?

Doe dan nu de berekening om erachter te komen welke waterontharder het meest geschikt is voor jouw huishouden!

Ben jij het schoonmaken beu?

Bereken hier welke waterontharder het beste bij jouw woonsituatie past!

Geschikt voor zoutblokken en zouttabletten

De Kinetico Mini KB external is geschikt voor zowel zoutblokken als zouttabletten en heeft een grote zoutopslagcapaciteit. Het externe zoutvat is te leveren in meerdere formaten en kan tot wel 5 meter van de ontharder geplaatst worden. Het zout kan gemakkelijk handmatig worden bijgevuld. De Mini KB external is een zuinige, onderhoudsvriendelijke waterontharder en heeft een laag zoutverbruik.

Specificaties

De Kinetico Mini KB external heeft een compact design.
Afmeting 332 x 152 x 482 mm (breedte x lengte x hoogte)
Gewicht 18 kg
Mediavolume 2 x 4,5 liter
Temperatuurbereik 2 – 50 °C
Werkdruk 2,5 – 8,5 bar
Zoutgebruik per regeneratie 0,45 kg
Regeneratietijd 11 minuten
Regeneratie volume 18,9 liter

Kinetico Mini KB voordelen

Kinetico Mini KB external kopen?

Toe aan een (nieuwe) waterontharder? De Kinetico Mini KB external is een uitstekende keuze voor middelgrote gezinnen van 3 tot 5 personen met één of twee badkamers in huis. Dankzij de twee onthardingscilinders, zorgt de Mini KB voor 24/7 zacht en kalkvrij water in je hele huis. Het compacte design van de waterontharder zorgt ervoor dat je de waterontharder in de meest kleine ruimtes in huis kunt plaatsen en doordat de waterontharder volledig stroomloos werkt, heb je ook geen stopcontact in de buurt nodig.

Neem contact op voor vragen over de Kinetico Mini KB of vraag direct een offerte aan

Neem contact op voor vragen over de Kinetico Mini KB of vraag direct een offerte aan