Over
Beste Waterontharder

Wie zijn wij?

Bestewaterontharder.nl is een waterzuiveringsbedrijf gericht op waterontharding en drinkwaterzuiveringen. Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend bedrijf, werkzaam vanuit het Brabantse Bladel. Met ons team van gemotiveerde en ervaren specialisten werken wij elke dag aan schoon en gezond drinkwater. Het bedrijf is 25 jaar geleden opgericht voor het aanleggen en behandelen van bronwater in diverse sectoren. Inmiddels zijn wij gespecialiseerd in complete totaaloplossingen, vooral gericht op kwetsbare doelgroepen zoals zorg, ouderen en dieren.

Onze overtuiging

Daar waar hard water uit de kraan komt, ontstaat al snel veel kalkaanslag. Bij Bestewaterontharder.nl zien wij dat dit ook anders kan. Met zacht water bespaar je niet alleen uren poetsen maar gaan je huishoudelijke apparaten ook langer mee. Bovendien heb je ook altijd zacht, smakelijk en kalkvrij water.

Wij zien dat consumenten steeds meer het belang van kwalitatief goed water inzien. Omdat wij ook oplossingen willen bieden aan mensen met een kleiner verbruik, hebben wij een productenlijn ontwikkeld met waterontharders speciaal voor huishoudelijk gebruik. Met deze consumentenlijn waterontharders en toebehoren maken wij het voor iedereen mogelijk om te genieten van de voordelen van zacht water. Hierbij hebben wij gekozen voor waterontharders van het merk Kinetico. Kinetico waterontharders zijn watergestuurde waterontharders en gebruiken geen stroom. Daarnaast zijn ze ook zeer gebruiksvriendelijk en vergen weinig tot geen onderhoud.

Landelijke dekking

summit water systems
wereldwijd nummer 1

Wereldwijd nummer 1 in waterbehandeling

Onze ingenieurs zijn gespecialiseerd in oplossingen voor wereldwijde waterproblemen

kwaliteit

25 jaar ervaring en expertise

Bij ons kun je rekenen op jarenlange ervaring en op de meest efficiënte en betrouwbare watersystemen

Professioneel

Professioneel landelijk dealer netwerk

Jouw lokale Kinetico-dealer zal te allen tijde het beste onpartijdige advies geven

totaal oplossing

Complete totaaloplossingen op maat

Wij bieden complete totaaloplossingen voor ieder huishouden, volledig afgestemd op jouw situatie

Nooit meer kalkaanslag

Met de Kinetico waterontharders van Bestewaterontharder.nl heb je nooit meer last van kalkaanslag. Direct na installatie heb je al profijt van onze waterontharders en merk je dat het water minder kalkaanslag veroorzaakt. Het bestaande kalkaanslag zie je zelfs al binnen enkele dagen verdwijnen. Doordat je zacht, kalkvrij water hebt, gaan jouw huishoudelijke apparaten ook langer mee, blijven je kleding en textiel langer goed en smaak je thee of koffie beter. Bovendien kun je ook nog eens geld besparen door het gebruik van een waterontharder. Doordat er geen kalk meer aanwezig is in het water, hoef je geen ontkalkingsmiddelen aan te schaffen, gebruik je minder zeep- en schoonmaakmiddelen en doordat jouw huishoudelijke apparaten niet meer met kalk te maken krijgen, functioneren deze ook veel efficiënter en gaan ze langer mee.

De voordelen van een waterontharder

Premier compact

Kinetico Premier Compact XP

Kinetico MiniKB

MiniKB
Aqua Kinetic HT Warmwater

Kinetico Aquakinetic HF

Kinetico Essentials

Essential 8

Waarom bestewaterontharder.nl

  • Samenwerken met lokale dealers/ specialisten
  • Landelijke dekking
  • Snel ter plaatse
  • Gratis advies aan huis en een gepaste offerte
  • Specialist in waterbehandeling al 25 jaar
  • 2 jaar garantie op de Kinetico waterontharder
  • Betrouwbare service om de hoek

Overzicht van onze waterontharders.