Aquakinetic HF

Voor grotere huishoudens

Kinetico Aquakinetic HF

De Kinetico Aquakinetic HF, ook wel Kinetico Mach 2020c HF genoemd, is een mechanisch model waterontharder. De waterontharder is voorzien van twee tanks en valt hiermee onder de duplex waterontharders. De Aquakinetic HF is een van de populairste waterontharders en heeft zijn populariteit te danken aan zijn compacte design, efficiëntie en prijs.

Ultra-compact en hoge prestaties

De Kinetico Aquakinetic HF is een ultra-compacte waterontharder met hoge prestaties. Door zijn compacte design, kan de waterontharder ook in kleine ruimtes in huis worden geplaatst, zoals in de meterkast, de meterput of in kruipruimtes. Het compacte design werkt de prestaties van de Aquakinetic HF echter niet tegen. De waterontharder levert namelijk nog steeds hoge prestaties en zorgt ervoor dat jij de hele dag door bent voorzien van zacht water.

Onderhoudsvriendelijk en zeer sterk

De Kinetico Aquakinetic HF is een onderhoudsvriendelijke waterontharder die zeer geschikt is voor middelgrote tot grote woonhuizen of voor bijvoorbeeld vaatwassers in de horeca. De stevige behuizing van de Aquakinetic HF zorgt ervoor dat het apparaat tegen een stootje kan. Deze waterontharder is voorzien van wieltjes, wat het makkelijker maakt om deze schoon te maken en het toestel kan aan twee kanten worden aangesloten.

3 tot 6-persoonshuishouden

De Kinetico Aquakinetic HF is uitstekend geschikt voor middelgrote huishoudens van 3 tot 6 personen met één of twee badkamers. Deze waterontharder is zeer sterk, waardoor hij hoge prestaties kan leveren en dankzij zijn dubbele tank zorgt de Aquakinetic HF voor zacht water in het hele huis gedurende de hele dag.

Duplex waterontharder

De Kinetico Aquakinetic HF is een duplex waterontharder, wat inhoudt dat de waterontharder beschikt over twee tanks. Hierdoor levert de Aquakinetic HF 24/7 zacht en kalkvrij water. De Aquakinetic HF is voorzien van twee tanks die elkaar afwisselen tijdens het regenereren. Zodra de ene tank gaat regenereren, neemt de andere tank het werk over en blijft deze het water ontharden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onderbrekingen en heb je de hele dag door zacht en kalkvrij water.

Werkt zonder stroom

De Kinetico Aquakinetic HF werkt volledig zonder stroom. De waterontharder werkt namelijk op kinetische energie van bewegend water. Een stopcontact in de buurt is dus niet nodig. De waterontharder wordt enkel aangesloten op de waterleiding en op de waterafvoer. Het bewegende water in de waterontharder zelf houdt de waterontharder in werking.
Aqua Kinetic HT Warmwater

Benieuwd of deze waterontharder bij jou past?

Doe dan nu de berekening om erachter te komen welke waterontharder het meest geschikt is voor jouw huishouden!

Ben jij het schoonmaken beu?

Bereken hier welke waterontharder het beste bij jouw woonsituatie past!

Zoutblokken en zouttabletten

De Kinetico Aquakinetic HF is geschikt voor zoutblokken en zouttabletten. Met een zoutreservoir kan worden gevuld met 2 x 4 kg zoutblokken of 7 kg zouttabletten. De zoutvoorraad met zoutvoorraad verhoger kan zelfs worden gevuld met 9 kg zouttabletten. Het zoutvoorraad kan gemakkelijk worden bijgevuld, zonder hulp van een monteur.

Specificaties

Afmeting 178 x 457 x 508 mm (breedte x lengte x hoogte)
Gewicht 18 kg
Mediavolume 2 x 4,5 liter
Temperatuurbereik 2 – 50 °C
Werkdruk 2,5 – 8,5 bar
Zoutgebruik per regeneratie 0,34 kg
Regeneratietijd 11 minuten
Regeneratie volume 18,9 liter

Kinetico Aquakinetic HF voordelen

Kinetico Aquakinetic HF kopen?

Toe aan een (nieuwe) waterontharder? De Kinetico Aquakinetic HF is een populaire keuze bij middelgrote huishoudens van 3 tot 5 personen. Dankzij de dubbele tank levert de waterontharder 24/7 zacht water, waarbij de twee tanks elkaar afwisselen tijdens het regenereren. Het compacte design maakt het mogelijk om de waterontharder in kleine ruimtes te plaatsen en doordat de waterontharder op kinetische energie van bewegend water werkt, is er geen stopcontact in de buurt nodig.

Neem contact op voor vragen over de Kinetico Aquakinetic HF of vraag direct een offerte aan

Neem contact op voor vragen over de Kinetico Aquakinetic HF of vraag direct een offerte aan