Premier compact XP

De kleine alles kunner

Kinetico Premier Compact XP

De Kinetico Premier Compact XP is een populaire duplex waterontharder die werkt op ionenwisseling op basis van zout. De waterontharder is voorzien van twee onthardingscilinders, waardoor je 24/7 zacht water in huis hebt. De Premier Compact XP combineert maximale prestatie en optimale efficiëntie in een compact design. De waterontharder is geschikt voor gemiddelde huishoudens van 2 tot 4 personen met 1 badkamer.

E-max technologie

De e-max technologie is een innovatieve, niet-elektrische technologie en bestaat uit 2 tanks. Met de e-max technologie wordt maximale prestatie gecombineerd met optimale efficiëntie om zo 24/7 te kunnen zorgen voor optimale waterontharding met als resultaat: de hele dag door zacht en kalkvrij water. Met de e-max technologie heb je zacht water in je hele huis, van badkamer tot aan de keuken, de zolder en zelfs je garage.

Quiet Drive

De geperfectioneerde Quiet Drive besturingsklep van de Kinetico Premier Compact XP werkt fluisterstil en zorgt voor minimale storings- en geluidsniveaus. Hierdoor functioneert de waterontharder onder bijzonder lage geluidsniveaus maar levert toch consequent hoge prestaties. Tevens is het toestel voorzien van een gemakkelijk te bedienen magnetisch deksel voor het bijvullen van zout.

3 tot 6-persoonshuishouden

De Kinetico Premier Compact XP is een waterontharder die geschikt is voor een gemiddeld huishouden van drie tot zes personen. Om deze reden is de Kinetico Premier Compact XP ook één van de meest bekende waterontharders van het merk Kinetico. De waterontharder is economisch in gebruik en heeft een laag zoutverbruik.

Duplex waterontharder

De Kinetico Premier Compact XP is voorzien van twee onthardingscilinders. Het grote voordeel van twee onthardingscilinders is dat zodra de ene cilinder verzadigd is geraakt met kalk en moet regenereren, werkt de andere cilinder door. Hierdoor heb je dus elk uur van de dag zacht en onthard water. De twee cilinders wisselen elkaar af en zorgen ervoor dat het water constant wordt onthard. Hierdoor heb je zacht water gedurende de hele dag en in elke ruimte van je huis. Met een duplex waterontharder ben je volledig ontzorgt. De duplex waterontharder bepaalt zelf de regeneratie momenten en zorgt er zelf voor dat de andere tank het werk overneemt wanneer de ene tank bezig is met regenereren.

Geen stroom nodig

De Kinetico Premier Compact XP werkt zonder stroom, maar op kinetische energie van bewegend water. De waterontharder houdt energie uit bewegend water en houdt hiermee zichzelf in werking door het water dat door de waterontharder stroomt. Zolang er water door de waterontharder blijft stromen, blijft de waterontharder werken. Dit heeft als voordeel dat er geen stopcontact in de buurt aanwezig hoeft te zijn, waardoor de waterontharder op verschillende plaatsen in huis geplaatst kan worden, zolang deze op de waterleiding aangesloten kan worden en waterafvoer aanwezig is.
Premier compact technisch

Benieuwd of deze waterontharder bij jou past?

Doe dan nu de berekening om erachter te komen welke waterontharder het meest geschikt is voor jouw huishouden!

Ben jij het schoonmaken beu?

Bereken hier welke waterontharder het beste bij jouw woonsituatie past!

Zoutblokken of zouttabletten?

De Kinetico Premier Compact XP is een waterontharder die werkt op ionenwisseling op basis van zout. Voor dit model kunnen zowel zoutblokken als zouttabletten worden gebruikt. Het doorzichtige venster maakt het mogelijk om gemakkelijk te zien wanneer er zout bijgevuld dient te worden. Het bijvullen van zout gaat zeer gemakkelijk en heeft hoeft niet door een monteur te worden gedaan. Het onthardingszout dient van de hoogste kwaliteit te zijn om ervoor te zorgen dat de waterontharder optimaal kan functioneren en dat de levensduur van het apparaat niet ten onder gaat.

Specificaties

De Kinetico Premier Compact XP staat bekend om zijn compacte design. 

Afmeting 219 x 468 x 498 mm (breedte x lengte x hoogte)
Gewicht 15,6 kg
Mediavolume 2 x 4,5 liter
Temperatuurbereik 2 – 23 °C
Werkdruk 1,8 – 6 bar
Zoutgebruik per regeneratie 0,34 kg
Regeneratietijd 11 minuten
Regeneratie volume 20,5 liter

Kinetico Premier Compact XP voordelen

Kinetico Premier Compact XP kopen?

Ben jij toe aan een (nieuwe) waterontharder? De Kinetico Premier Compact XP is een veelzijdige waterontharder die bij vele huishoudens uitstekend tot zijn recht komt. Dankzij de twee tanks, zorgt de Premier Compact XP voor 24/7 zacht water in je hele huis. Bovendien werkt de waterontharder fluisterstil, past hij in de meest kleine ruimtes in huis en werkt hij zonder stroom, op energie van bewegend water.

Neem contact op voor vragen over de Kinetico Premier Compact XP of vraag direct een offerte aan

Neem contact op voor vragen over de Kinetico Premier Compact XP of vraag direct een offerte aan