2040S OverDrive

Geschikt voor meedere badkamers

Kinetico 2040S OverDrive

De Kinetico 2040S OverDrive, ook wel Kinetico Mach 2040S OD genoemd, is een semiprofessionele waterontharder met een hoog prestatieniveau. De waterontharder is voorzien van twee tanks en is ideaal voor grotere huishoudens met meerdere badkamers. Dankzij zijn dubbele tank, zorgt de 2040S OverDrive voor zijdezacht water gedurende de hele dag.

Compacte krachtpatser

Deze compacte waterontharder is een echte krachtpatser en levert genoeg water voor middelgrote horecakeukens of meer dan gemiddeld grote woningen. De Kinetico 2040S OverDrive werkt zeer efficiënt, heeft een hoge doorstroomsnelheid, een duurzaam ontwerp en is snel aangesloten.

Hoge doorstroomsnelheid

De Kinetico 2040S OverDrive heeft een hoge doorstroomsnelheid. De doorstroomsnelheid is het aantal liter water dat een waterontharder maximaal kan leveren per minuut. De 2040S OverDrive heeft een hoge doorstroomsnelheid van maximaal 41 l/m. In de praktijk houdt dit in dat deze waterontharder 41 liter water per minuut kan laten doorstromen en ontharden. Dit komt zeer goed van pas bij grote huishoudens waar veel water wordt gebruikt.

Geschikt voor 5+ persoonshuishoudens

De Kinetico 2040S OverDrive is geschikt voor meer dan gemiddeld grote woningen en huishoudens van meer dan 5 personen met meerdere badkamers. De Kinetico 2040S OverDrive heeft een extern zoutvat welke tot 5 meter van de waterontharder geplaatst kan worden en dankzij het compacte design, kan deze waterontharder ook in kleine ruimtes in huis worden geplaatst.

Duplex waterontharder

De Kinetico 2040S OverDrive is een duplex waterontharder. De waterontharder is voorzien van maar liefst twee onthardingscilinders. De twee onthardingscilinders zorgen ervoor dat je de hele dag door zacht water in huis hebt. Dankzij de twee tanks ben jij volledig ontzorgt, want de twee tanks wisselen elkaar af en zorgen ervoor dat zodra de ene cilinder gaat regenereren, de andere cilinder het werk overneemt en het water blijft ontharden. Zo kom je nooit zonder zacht water te zitten en hoef je zelf niets in te stellen. De waterontharder doet het werk.

Geen stroom nodig

De 2040S OverDrive werkt net als alle andere waterontharders van het merk Kinetico volledig zonder stroom. Dit is mogelijk doordat de waterontharder volledig op kinetische energie van bewegend water werkt. Het water dat door de waterontharder stroomt, zorgt voor energie waarop de waterontharder kan blijven werken. De waterontharder houdt zichzelf hiermee in werking, waardoor deze niet op stroom aangesloten hoeft te worden. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er geen stopcontact in de buurt aanwezig hoeft te zijn, waardoor je de waterontharder in elke ruimte van je huis kunt plaatsen, zolang deze op de waterleiding en waterafvoer aangesloten kan worden.

Benieuwd of deze waterontharder bij jou past?

Doe dan nu de berekening om erachter te komen welke waterontharder het meest geschikt is voor jouw huishouden!

Ben jij het schoonmaken beu?

Bereken hier welke waterontharder het beste bij jouw woonsituatie past!

Specificaties

De Kinetico 2040S OverDrive is een krachtige waterontharder met een compact design. Deze waterontharder is zeer geschikt voor grotere woningen met meerdere badkamers.
Afmeting 432 x 203 x 584 mm (breedte x lengte x hoogte)
Gewicht 41 kg
Mediavolume 2 x 11 liter
Temperatuurbereik 2 – 50 °C
Werkdruk 2,5 – 8,5 bar
Zoutgebruik per regeneratie 0,45 kg
Regeneratietijd 11 minuten
Regeneratie volume 27 liter

Kinetico 2040S OverDrive voordelen

De Kinetico 2040S OverDrive kopen?

Toe aan een krachtige waterontharder? De Kinetico 2040S OverDrive is een geschikte waterontharder als je op zoek bent naar een compacte, krachtige waterontharder voor een groot huishouden van 5+ personen met meerdere badkamers. De dubbele tank van de Kinetico 2040S OverDrive zorgt ervoor dat je gedurende de hele dag kunt profiteren van zijdezacht water in je hele huis. Door het compacte design van deze waterontharder kan hij ook op kleine ruimtes in huis worden geplaatst en een stopcontact in de buurt is niet nodig, doordat de waterontharder volledig stroomloos werkt.

Neem contact op voor vragen over de Kinetico 2040s OverDrive of vraag direct een offerte aan

Neem contact op voor vragen over de Kinetico 2040s OverDrive of vraag direct een offerte aan