waterontharder installeren

Waterontharder plaatsen en installeren

Goede waterkwaliteit is belangrijk voor zowel de mens als de natuur. Zacht water is water waaruit kalk is verwijderd. Hierdoor wordt het water niet alleen frisser en smakelijker, maar is het water ook beter voor de natuur en uw huid. Zacht water krijgt u door het gebruik van een waterontharder.

Waterontharders voor consumenten

Bestewaterontharders.nl biedt oplossingen aan mensen met een kleiner verbruik aan water en heeft daarom een consumentenlijn waterontharders en toebehoren. Zo is het voor iedereen mogelijk om te genieten van de vele voordelen van zacht, kalkvrij water. De waterontharders die wij hebben gekozen voor onze consumentenlijn zijn waterontharders van het merk Kinetico.

Waterontharder waar plaatsen

Een waterontharder kan op verschillende plekken in huis worden geïnstalleerd. Door het kleine, compacte formaat van de Kinetico waterontharders kunnen deze op vele plekken in huis worden geplaatst, zonder veel ruimte in beslag te nemen en zonder in de weg te staan, wat uiteraard handig is.

Bij ons heeft u een ruim assortiment aan waterontharders voor elk gezin, variërend in formaat en prestaties. Ondanks de verschillen in het formaat, zijn al onze waterontharders compact en kunnen daardoor op de meeste plekken in huis worden geplaatst. Meestal wordt een waterontharder geplaatst in een keukenkastje, de meterkast, kelder of waterput. Verder wordt de waterontharder ook vaak geplaatst in de trapkast, garage of de kruipruimte.

De installatie

Bij de installatie van een waterontharder is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen. Zo is het belangrijk om te weten wat de afmetingen van de desbetreffende waterontharder zijn. Hierdoor weet u of de waterontharder past in bijvoorbeeld de meterkast. De ruimte waarin de waterontharder geplaatst dient te worden is ook van groot belang, in verband met de waterafvoer natuurlijk. Bij plaatsing in bijvoorbeeld de trapkast, de kelder, garage, meterput en de kruipruimte moet er een nieuwe leiding worden aangelegd naar de waterontharder en terug naar de hoofdleiding, indien deze er nog niet is. Verder moet de waterontharder ook goed bereikbaar zijn, omdat deze eens in de zoveel weken bijgevuld dient te worden.

Wij adviseren altijd om vooraf goed onderzoek te doen en gebruik te maken van de persoonlijke service van de Kinetico-adviseur aan huis. De adviseur kan dan uw thuissituatie inventariseren en u precies vertellen welke waterontharder het meest geschikt is en in welke ruimte van het huis deze geplaatst kan worden. Het plaatsen kan dan gedaan worden door de installateur van Kinetico. Hiermee weet u zeker dat de waterontharder op de juiste manier is aangesloten.

Ook toe aan een waterontharder?

Neem vandaag nog contact met ons op.

Waarom Kinetico waterontharders?

Wij hebben gekozen voor Kinetico waterontharders omdat dit watergestuurde ontharders zijn en geen stroom nodig hebben. Een ander groot voordeel is dat de Kinetico waterontharders zeer gebruiksvriendelijk zijn en weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Verder is Kinetico wereldwijd het nummer 1 in waterbehandeling en bieden deze waterontharders een complete totaaloplossing op maat. Kinetico heeft daarnaast ook een professioneel landelijk dealer netwerk, waardoor er altijd een lokale Kinetico-dealer in de buurt is. Andere bijkomende voordelen van Kinetico waterontharders zijn het compacte formaat, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid, lage energieverbruik en de stille werking ervan. Kortom, Kinetico waterontharders zijn er voor elk gezin. Wilt u ook genieten van de vele voordelen van een Kinetico waterontharder? Neem dan contact met ons op!

kalkaanslag_0000_Waterontharder