fb

Over
Beste Waterontharder

Wie zijn wij?

De Bestewaterontharder.nl is een onderdeel van Summit Water Systems. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf wat vanuit het Brabantse Bladel werkzaam is. Met een gemotiveerd team werken wij elke dag aan schoon en gezond drinkwater. Summit Water Systems is 25 jaar geleden opgericht voor het aanleggen en behandelen van bronwater in diverse sectoren. Inmiddels is Summit Water Systems gespecialiseerd in complete totaaloplossingen, vooral voor kwetsbare doelgroepen zoals zorg, ouderen en dieren.

Onze overtuiging

Daar waar hard water uit een kraan komt, ontstaat (al snel) veel kalkaanslag. Bij Summit Water Systems weten we dat dit ook anders kan. Want zacht water bespaart u uren poetsen en laat uw huishoudelijke apparaten langer leven. Omdat wij ook oplossingen willen bieden aan mensen met een kleiner verbruik, hebben wij ook een productlijn met waterontharders speciaal voor huishoudelijk gebruik. Met deze consumentenlijn waterontharders maken wij het voor iedereen mogelijk te genieten van de voordelen van zacht water. Wij hebben hierbij gekozen voor Kinetico waterontharders omdat dit merk zeer gebruiksvriendelijk is en weinig onderhoud vraagt. Met deze website willen wij u informeren over de voordelen van zacht water.

Landelijke dekking

summit water systems
wereldwijd nummer 1

Wereldwijd nummer 1 in waterbehandeling

Onze ingenieurs ontwikkelen slimme oplossingen voor wereldwijde water problemen

kwaliteit

Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd

Wij maken alleen de meest efficiënte en betrouwbare watersystemen

Professioneel

Professioneel dealer netwerk

Jouw lokale Kinetico-dealer zal altijd het beste onpartijdige advies geven

geen stroom

Geen stroom nodig

Wij gebruiken de kinetische energie van het bewegende water om onze systemen te laten draaien

beste waterontharder

Een consumentenlijn, hoe zit dat precies?

Summit Water Systems levert totaaloplossingen op het gebied van water voor allerlei bedrijven en instanties. Want hard water en kalk, daar hebben heel veel bedrijven last van. Zo hebben wij ook een tak speciaal voor de veehouderij. Hier borgen wij waterkwaliteit van de bron tot aan het dier en dat gaat iets verder dan het ontharden van water. Met een circulair watermanagement programma werken wij aan het opvangen, reinigen en monitoren van water zodat wij ervoor kunnen zorgen dat vee altijd voldoende, schoon, gezond, betrouwbaar en duurzaam water heeft. Hetzelfde concept brengen wij met bestewaterontharders.nl daarom ook naar de consumenten. Iedereen heeft recht op schoon, gezond en betrouwbaar water!

Overzicht van onze waterontharders.