Kinetico
dealer worden?

  • Voor dealers
Ieder jaar groeit ons netwerk van professionele en erkende dealers. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Steeds meer mensen zien namelijk het belang van kalkvrij water in en besluiten om te profiteren van de vele voordelen kalkvrij water voor hen te bieden heeft. Als dealer voorzie je jouw klanten niet alleen van kalkvrij water, maar zorg je ervoor dat de installatie van de waterontharders vlekkeloos verloopt en dat alles werkt naar behoren. Heb je interesse om een erkend dealer van Kinetico te worden en in jouw regio te fungeren als sales- en service center? Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina.

Wat doet Kinetico?

Kinetico is wereldwijd een toonaangevende speler in wateronthardings- en filtratiesystemen voor bedrijven en consumenten. Het bedrijf is in 1970 opgericht door twee ingenieurs maar werd al snel een wereldwijde organisatie van onafhankelijke dealers en internationale distributeurs, actief in bijna 100 landen. Kinetico onderscheidt zich van zijn concurrenten door innovatieve technologie en een sterke klantgerichtheid.

De Kinetico waterontharder brengen vele voordelen met zich mee en worden aangedreven door kinetische energie van water. Deze niet-elektrische waterontharders zijn daardoor zuinig in gebruik, hebben een laag zoutverbruik, hebben geen bekabeling nodig en zijn eenvoudig te installeren. Tevens zijn de Kinetico waterontharders verkrijgbaar in een één en twee cilinder uitvoering.

Dealer worden?

Neem dan snel contact op met ons

Hoe werkt het?

Door dealer voor Kinetico te worden, ga je een samenwerking met Summit Water Systems aan. Hierdoor ben je een officieel sales- en servicepunt van Kinetico waterontharders in jouw regio.

Als dealer beschik je over kennis en ervaring in het vak en kan je de klant perfect
adviseren en bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Daarnaast weet je precies waar je
op moet letten bij het plaatsen en aansluiten van een waterontharder. Je zorgt ervoor dat de
waterontharder op de juiste manier geïnstalleerd en ingesteld is en naar behoren werkt.
Daarnaast draag je zorg voor jaarlijkse onderhoudsbeurten en herstellingen indien dit
gewenst is door de eindklanten van Kinetico.

Voordelen voor dealers

Je krijgt automatisch leads:
Zodra wij een lead binnenkrijgen in jouw regio, wordt deze automatisch naar jou toegestuurd. Als dealer neem je contact op met de klant en probeer je de verkoop te voltooien. Daarna bestel je de waterontharder via het portaal en kun je na levering de installatie verrichten.

Je ontvangt digitaal promotiemateriaal:
via de unieke installateurs portal stellen wij je kosteloos digitaal promotiemateriaal beschikbaar, zoals flyers, brochures, etc. Jij hoeft hier niets voor te doen en het materiaal is voor jou volledig gratis.

waterontharder installeren

Korting structuur

De korting die je ontvangt op de Kinetico producten bouw je zelf op. Standaard ontvangen onze erkende dealers een basis korting, welke oploopt op basis van onder andere omzet, marketingactiviteiten op je website en social media en het kosteloos volgen van de Kinetico trainingen bij ons op locatie.

Voor wie is het interessant?

Dealers van Kinetico waterontharders worden kan erg interessant zijn voor bijvoorbeeld zelfstandige loodgieters, installateurs, monteurs, maar ook voor installatiebedrijven.

Trainingen/cursussen

Elk jaar organiseren wij vier maal een training om jouw kennis en kunde van onze producten te vergroten. In de ochtend leggen we je uit waarvoor je een waterontharder inzet, hoe deze werkt en wat de verschillen zijn ten opzichte van de andere type ontharders. In de middag ga je zelf sleutelen aan de kleppen van de Kinetico waterontharders. 

aanmelden dealer installatie waterontharder

Aanmelden als dealer

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Kinetico en Summit Water Systems? Of heb je ergens nog vragen over?

Stuur ons een e-mail op info@summitwatersystems.nl en ons team zal zo snel mogelijk reageren.