Essential 11

De krachtigste simplex waterontharder

Kinetico Essential 11

De Kinetico Essential 8 is een compacte en geavanceerde waterontharder geschikt voor verschillende toepassingen. Mede door zijn compacte design en de prijs, is deze waterontharder één van de meest populaire en toegankelijke waterontharders op de markt en door zijn gebruiksgemak doet de Essential 8 het erg goed bij particulieren, waaronder kleine huishoudens.

Compact en zeer efficiënt

De Kinetico Essential 11 is in grote lijnen vergelijkbaar met de Essential 8 waterontharder. De Essential 11 heeft een compact design, waardoor hij in de kleine ruimtes in huis geplaatst kan worden. De meest voorkomende plekken waar deze waterontharder wordt geplaatst zijn daarom ook kruipruimtes, meterkasten, meterputten en keukenkastjes. De Essential 11 is een zeer efficiënte waterontharder en kan afgesteld worden op jouw persoonlijke voorkeur.

Optimaal zoutverbruik

De Kinetico Essential 11 is een simplex waterontharder met één tank met een geïntegreerde ruime zoutopslag in een fraai en praktisch cabinet met transparant schuifdeksel. Dankzij de vernieuwde besturingsklep zorgt de waterontharder ervoor dat de capaciteit van het toestel exact afgesteld kan worden op jouw persoonlijke situatie, waardoor het zoutverbruik optimaal is.

Geschikt voor 1 tot 2 personen

Waar de Essential 8 geschikt is voor 1 à 2 personen, is de Essential 11 geschikt voor 1 tot 2 personen. De Essential 11 is een groter en krachtiger model en kan daardoor ook worden gebruikt binnen een groter huishouden. De waterontharder is zeer gemakkelijk in gebruik, onderhoudsvriendelijk en snel aan te sluiten. Het vervangen van zout kun je gemakkelijk zelf doen, zonder hulp van een monteur.

Simplex waterontharder

De Essential 11 is een waterontharder met één onthardingscilinder. Deze simplex variant bestaat uit een tank en ruime zoutopslag geïntegreerd in een fraai en compact design. Doordat de waterontharder is voorzien van enkel één tank, kan er tijdens het regenereren geen gebruik gemaakt worden van zacht water. Het regenereren neemt echter niet veel tijd in beslag (15 minuten) en na het regenereren, wordt er direct weer water onthard en is het ontharde water direct beschikbaar.

Stroomloos en flexibel in gebruik

De Essential 11 werkt volledig stroomloos. De waterontharder volledig op kinetische energie van bewegend water. Dit houdt in dat de waterontharder zichzelf in werking houdt door het water dat door de waterontharder stroomt. Een bijkomend voordeel hiervan is het feit dat er geen stopcontact in de buurt aanwezig hoeft te zijn om te waterontharder op aan te sluiten, waardoor de waterontharder ook nog eens flexibel is en gemakkelijk geïnstalleerd of verplaatst kan worden.
essential 8 werking

Benieuwd of deze waterontharder bij jou past?

Doe dan nu de berekening om erachter te komen welke waterontharder het meest geschikt is voor jouw huishouden!

Ben jij het schoonmaken beu?

Bereken hier welke waterontharder het beste bij jouw woonsituatie past!

Specificaties

De Kinetico Essential 11 is een krachtige en zeer efficiënte simplex waterontharder met een compact design, geschikt voor gemiddelde huishoudens van 2 tot 4 personen.
Afmeting 298 x 501 x 608 mm (breedte x lengte x hoogte)
Gewicht 22,7 kg
Mediavolume 10,5 liter
Temperatuurbereik 2 – 50 °C
Werkdruk 2,5 – 8,5 bar
Zoutgebruik per regeneratie 0,36 kg
Regeneratietijd 15 minuten
Regeneratie volume 25 liter

Kinetico Essential 11 voordelen

Kinetico Essential 11 kopen?

Zoek je een compacte, krachtige en uiterst efficiënte waterontharder voor een gemiddeld huishouden van 2 tot 4 personen? Dan is de Kinetico Essential 11 de waterontharder die je zoekt. Deze simplex waterontharder werkt stroomloos, is flexibel in gebruik en werkt uiterst efficiënt doordat deze volledig op jouw persoonlijke situatie afgestemd kan worden. De Essential 11 is zuinig in verbruik en is zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor je er weinig omkijken naar hebt. De waterontharder plaats je gemakkelijk en snel in onder andere je meterkast, meterput, kruipruimte of zelfs je keukenkastje.

Neem contact op voor vragen over de Kinetico Essential 11 of vraag direct een offerte aan

Neem contact op voor vragen over de Kinetico Essential 11 of vraag direct een offerte aan